Zastosowanie markerów peptydomicznych do różnicowania gatunków ryb mrożonych i termicznie przetworznych.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie markerów peptydomicznych do różnicowania gatunków ryb mrożonych i termicznie przetworznych. [AUT.] ANNA ŁUCIUK, ANNA MARIA STACHNIUK, EWA PARFIENIUK, MAGDALENA MONTOWSKA, EMILIA FORNAL*. W: Konferencja Naukowa Chemików "Łączy nas chemia". Białystok, 25-26 maja 2018. Abstr s. 60.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Konferencja Naukowa Chemików "Łączy nas chemia". Białystok, 25-26 maja 2018. Abstr, s. 60.
Rok: 2018
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 91896) wydawnictwo zwarte #91896
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 lipca 2020 18:38 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 14 kwietnia 2025 10:05 |