Differentiation between oilseed proteins using UHPLC-Q-TOF-MS/MS.
Opis bibliograficzny
Differentiation between oilseed proteins using UHPLC-Q-TOF-MS/MS. [AUT.] K. KOTECKA, A[GATA] SUMARA, EMILIA FORNAL, M. MONTOWSKA. W: 2nd Food Chemistry Conference : Shaping the Future of Food Quality, Safety, Nutrition and Health. Seville, 17-19 September 2019. Abstr [b. pag.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
2nd Food Chemistry Conference : Shaping the Future of Food Quality, Safety, Nutrition and Health. Seville, 17-19 September 2019. Abstr, [b. pag.]
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 91034) wydawnictwo zwarte #91034
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 października 2019 09:33 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 11 maja 2020 10:41 |