Żywność funkcjonalna w diecie wspinaczy jako jeden z warunków dobrej aklimatyzacji. (Functional food in climbers’ diet as one of the conditions for good acclimatization.)
Opis bibliograficzny
Żywność funkcjonalna w diecie wspinaczy jako jeden z warunków dobrej aklimatyzacji. (Functional food in climbers’ diet as one of the conditions for good acclimatization.). [AUT.] GABRIELA WIDELSKA*, KAMILA KASPRZAK, ALEKSANDRA DYMEK, DOMINIK STRASZAK, MONIKA DRÓZD, MAGDALENA MACIEJEWSKA. W: Nauki przyrodnicze. Cz. 3 - Żywienie i żywność [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 169-174, bibliogr, [przeglądany 12 września 2019]. Dostępny w: http://www.mlodzinaukowcy.com/Sierpien-2019,2019.html. Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-66392-35-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauki przyrodnicze. Cz. 3 - Żywienie i żywność [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 169-174, bibliogr.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/Sierpien-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-35-9
e-ISBN: 978-83-66392-36-6.
BPP ID: (29, 90724) wydawnictwo zwarte #90724
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 12 września 2019 10:03 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 1 lipca 2024 10:53 |