Żywność funkcjonalna a choroby układu oddechowego. (Functional food and resipratory diseases.)
Opis bibliograficzny
Żywność funkcjonalna a choroby układu oddechowego. (Functional food and resipratory diseases.). [AUT.] GABRIELA WIDELSKA*, KAMILA KASPRZAK, ALEKSANDRA DYMEK, DOMINIK STRASZAK, MONIKA DRÓZD, MAGDALENA MACIEJEWSKA-TURSKA. W: Nauki przyrodnicze. Cz. 3 - Żywienie i żywność [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 164-168, bibliogr, [przeglądany 11 września 2019]. Dostępny w: http://www.mlodzinaukowcy.com/Sierpien-2019,2019.html. Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-66392-35-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauki przyrodnicze. Cz. 3 - Żywienie i żywność [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 164-168, bibliogr.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-35-9
e-ISBN: 978-83-66392-36-6.
BPP ID: (29, 90710) wydawnictwo zwarte #90710
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 11 września 2019 14:49 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 1 lipca 2024 08:38 |