Biomedyczne właściwości związków pochodzenia grzybowego. (Biomedical properties of fungi-derived compounds.)
Opis bibliograficzny
Biomedyczne właściwości związków pochodzenia grzybowego. (Biomedical properties of fungi-derived compounds.). [AUT.] AGATA CHUDZIK*, WIKTORIA PIĄTEK. W: Nauki medyczne i nauki o zdrowiu. Cz. 6 - Farmacja [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 7-13, bibliogr. poz. 24, [przeglądany 3 września 2019]. Dostępny w: http://www.mlodzinaukowcy.com/Sierpien-2019,2019.html. Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-66392-23-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauki medyczne i nauki o zdrowiu. Cz. 6 - Farmacja [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 7-13, bibliogr. poz. 24.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/Sierpien-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-23-6
e-ISBN: 978-83-66392-24-3.
BPP ID: (29, 90631) wydawnictwo zwarte #90631
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 3 września 2019 09:37 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 1 lipca 2024 11:00 |