Skład i właściwości biologiczne frakcji polisacharydowych z Rosa rugosa Thunb. (Composition and biological activity of Rosa rugosa Thunb. polysaccharide fractions.)
Opis bibliograficzny
Skład i właściwości biologiczne frakcji polisacharydowych z Rosa rugosa Thunb. (Composition and biological activity of Rosa rugosa Thunb. polysaccharide fractions.). [AUT.] MARTA OLECH. W: I Sympozjum Różane. Warszawa, 14-16 czerwca 2019. Streszcz s. 36-37, [Tekst równol. w jęz. ang.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
I Sympozjum Różane. Warszawa, 14-16 czerwca 2019. Streszcz, s. 36-37.
Rok: 2019
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 90576) wydawnictwo zwarte #90576
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 sierpnia 2019 13:57 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 26 sierpnia 2019 13:59 |