Antybiotyki w żywności w aspekcie następstw klinicznych.
Opis bibliograficzny
Antybiotyki w żywności w aspekcie następstw klinicznych. [AUT.] IGA RZUCIDŁO, DOMINIKA SEREDA, MAŁGORZATA M. KOZIOŁ. W: I Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Naukowo o żywieniu". Lublin, 8 maja 2019. [Streszcz.] s. 25.
Szczegóły publikacji
Źródło:
I Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Naukowo o żywieniu". Lublin, 8 maja 2019. [Streszcz.], s. 25.
Rok: 2019
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 90544) wydawnictwo zwarte #90544
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 sierpnia 2019 11:59 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 11 maja 2020 10:40 |