Miedź - znaczenie w żywieniu człowieka.
Opis bibliograficzny
Miedź - znaczenie w żywieniu człowieka. [AUT.] ZBIGNIEW MARZEC, AGNIESZKA MARZEC. W: XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połączona z Panelem Studenckim : "Pierwiastki - od środowiska do medycyny". Lublin, 25 maja 2019. [Streszcz.] s. 22, [CD-ROM].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połączona z Panelem Studenckim : "Pierwiastki - od środowiska do medycyny". Lublin, 25 maja 2019. [Streszcz.], s. 22.
Rok: 2019
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 90398) wydawnictwo zwarte #90398
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 lipca 2019 14:22 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 11 maja 2020 10:36 |