Ocena właściwości fizykochemicznych czopków z ichtiolem sporządzanych na oleju kakaowym.
Opis bibliograficzny
Ocena właściwości fizykochemicznych czopków z ichtiolem sporządzanych na oleju kakaowym. [AUT.] MARIA ZUŃ, DOROTA DWORNICKA, KATARZYNA WOJCIECHOWSKA, MICHAŁ SZUMIŁO, PIOTR BELNIAK, EWA POLESZAK. W: XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połączona z Panelem Studenckim : "Pierwiastki - od środowiska do medycyny". Lublin, 25 maja 2019. [Streszcz.] s. 3, bibliogr. [u. aut.], [CD-ROM].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połączona z Panelem Studenckim : "Pierwiastki - od środowiska do medycyny". Lublin, 25 maja 2019. [Streszcz.], s. 3, bibliogr. [u. aut.].
Rok: 2019
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 90282) wydawnictwo zwarte #90282
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 czerwca 2019 18:22 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 11 maja 2020 10:38 |