Prohealth antioxidant properties of new assortment of gluten-free functional food-research presentation.
Opis bibliograficzny
Prohealth antioxidant properties of new assortment of gluten-free functional food-research presentation. [AUT.] KAMILA KASPRZAK, KAROLINA WOJTUNIK-KULESZA. W: 21st Century Medicine : International Medical Congress for Students and Young Doctors. Lublin, 6th April 2019. Abstr. Ed. Damian Bator s. 127. Lublin 2019.
Szczegóły publikacji
Źródło:
21st Century Medicine : International Medical Congress for Students and Young Doctors. Lublin, 6th April 2019. Abstr. Ed. Damian Bator, s. 127.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 89870) wydawnictwo zwarte #89870
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 25 maja 2019 13:17 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 grudnia 2023 15:23 |