Wpływ diety na poziom kwasu foliowego i homocysteiny u osób z obecnością mutacji MTHFR. (The influence of diet on the level of folic acid and homocystein in people with MTHFR mutation.)
Opis bibliograficzny
Wpływ diety na poziom kwasu foliowego i homocysteiny u osób z obecnością mutacji MTHFR. (The influence of diet on the level of folic acid and homocystein in people with MTHFR mutation.). [AUT.] AGNIESZKA BRZOZOWSKA, MARIAN JĘDRYCH, AGNIESZKA BARAŃSKA, BARTŁOMIEJ DROP. W: Konferencja Naukowo-Szkoleniowa "Problemy Higieny i Epidemiologii w XXI wieku". Lublin, 11 grudnia 2018. Red. Paweł Kalinowski. Abstr s. 65-66, [Tekst równol. w jęz. ang.]. Lublin 2018.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Konferencja Naukowo-Szkoleniowa "Problemy Higieny i Epidemiologii w XXI wieku". Lublin, 11 grudnia 2018. Red. Paweł Kalinowski. Abstr, s. 65-66.
Rok: 2018
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 89222) wydawnictwo zwarte #89222
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 grudnia 2018 16:58 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 19 stycznia 2023 11:06 |