Wpływ czasu zaparzania na zawartość katechin i potencjał antyoksydacyjny naparów z czarnej herbaty.
Opis bibliograficzny
Wpływ czasu zaparzania na zawartość katechin i potencjał antyoksydacyjny naparów z czarnej herbaty. [AUT.] WOJCIECH KOCH, WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, ZBIGNIEW MARZEC, KAZIMIERZ GŁOWNIAK. W: XXVI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Żywność i żywienie człowieka - kierunki rozwoju. Białystok, 13-15 września 2018. Streszcz s. 59.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Żywność i żywienie człowieka - kierunki rozwoju. Białystok, 13-15 września 2018. Streszcz, s. 59.
Rok: 2018
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 88555) wydawnictwo zwarte #88555
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 12 października 2018 13:08 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 16 listopada 2023 16:35 |