Charakterystyka wybranych warzyw jako potencjalnych dodatków do ekstrudowanej żywności funkcjonalnej. (Characteristics of selected vegetables as potential additives in extruded functional food.)
Opis bibliograficzny
Charakterystyka wybranych warzyw jako potencjalnych dodatków do ekstrudowanej żywności funkcjonalnej. (Characteristics of selected vegetables as potential additives in extruded functional food.). [AUT.] KATARZYNA ŻELIZKO, KAMILA KASPRZAK, GABRIELA WIDELSKA. W: Żywność i żywienie. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 136-140, bibliogr, Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-66139-46-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 136-140, bibliogr.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-46-6
e-ISBN: 978-83-66139-45-9
BPP ID: (29, 88389) wydawnictwo zwarte #88389
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.53 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 22 września 2018 10:31 |
| Ostatnia aktualizacja: | 23 kwietnia 2024 09:01 |