Wpływ dodatku naci pietruszki na wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych. (Impact of parsley leaves on selected qualit y characteristics of corncrisps.)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku naci pietruszki na wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych. (Impact of parsley leaves on selected qualit y characteristics of corncrisps.). [AUT.] KATARZYNA ŻELIZKO, AGNIESZKA WÓJTOWICZ., KAMILA KASPRZAK. W: Żywność i żywienie. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 130-135, bibliogr, Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-66139-46-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 130-135, bibliogr.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-46-6
e-ISBN: 978-83-66139-45-9
BPP ID: (29, 88388) wydawnictwo zwarte #88388
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 22 września 2018 10:26 |
| Ostatnia aktualizacja: | 23 kwietnia 2024 09:00 |