Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of gluten free corn field bean pasta.
Opis bibliograficzny
Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of gluten free corn field bean pasta. [AUT.] G[ABRIELA] WIDELSKA, K. KASPRZAK, J[AROSŁAW] WIDELSKI, K. KUPRYANIUK, K. ŻELIZKO, T. ONISZCZUK, A[NNA] ONISZCZUK. W: 11th International Symposium on Chromatography of Natural Products. Lublin, June 4th-7th, 2018. Abstr s. 194.
Szczegóły publikacji
Źródło:
11th International Symposium on Chromatography of Natural Products. Lublin, June 4th-7th, 2018. Abstr, s. 194.
Rok: 2018
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 87687) wydawnictwo zwarte #87687
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 czerwca 2018 12:32 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 6 września 2018 11:03 |