Optimization of phenolic compounds extraction from Lactarius deliciosus.
Opis bibliograficzny
Optimization of phenolic compounds extraction from Lactarius deliciosus. [AUT.] N[ATALIA] NOWACKA-JECHALKE, A. PIECZYKOLAN, W[IOLETA] PIETRZAK, M[ARTA] OLECH, R[ENATA] NOWAK. W: 11th International Symposium on Chromatography of Natural Products. Lublin, June 4th-7th, 2018. Abstr s. 157, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
11th International Symposium on Chromatography of Natural Products. Lublin, June 4th-7th, 2018. Abstr, s. 157, bibliogr.
Rok: 2018
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 87674) wydawnictwo zwarte #87674
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 czerwca 2018 10:14 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 13 czerwca 2018 10:14 |