Właściwości antyoksydacyjne przypraw na przykładzie kurkumy Curcuma longa L.
Opis bibliograficzny
Właściwości antyoksydacyjne przypraw na przykładzie kurkumy Curcuma longa L. [AUT.] LIDIA CZERNICKA, MARTA MARGIEL, URSZULA JASŁOWSKA, WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, ZBIGNIEW MARZEC. W: XXI Naukowa Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w środowisku i medycynie. Lublin, 26 maja 2018. [Streszcz.] s. 19.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXI Naukowa Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w środowisku i medycynie. Lublin, 26 maja 2018. [Streszcz.], s. 19.
Rok: 2018
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 87632) wydawnictwo zwarte #87632
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 11 czerwca 2018 14:47 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 11 czerwca 2018 14:53 |