Content of calcium and phosphorus in vegetables plants from the organic agriculture in Ukraine and the condition of mineralized tooth tissue and eating habits of the inhabitants.
Opis bibliograficzny
Content of calcium and phosphorus in vegetables plants from the organic agriculture in Ukraine and the condition of mineralized tooth tissue and eating habits of the inhabitants. [AUT.] D[ARIUSZ] SAMBORSKI, E[WA] WOLAŃSKA, B[ARBARA] HENDZEL, T. BACHANEK, B[ARBARA] TYMCZYNA, V. SZYBIŃSKI. W: III Konferencja Naukowa : Człowiek-Żywność-Zdrowie. Wrocław, 16-17.03.2018. Streszcz s. 50-52.
Szczegóły publikacji
Źródło:
III Konferencja Naukowa : Człowiek-Żywność-Zdrowie. Wrocław, 16-17.03.2018. Streszcz, s. 50-52.
Rok: 2018
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 87036) wydawnictwo zwarte #87036
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 30 marca 2018 13:25 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:02 |