Zawartość azotanów (III) i (V) w wybranych gatunkach warzyw.
Opis bibliograficzny
Zawartość azotanów (III) i (V) w wybranych gatunkach warzyw. [AUT.] MONIKA KASPRZAK, ZBIGNIEW MARZEC. W: XX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki - środowisko - zdrowie. Lublin, 27 maja 2017. [Streszcz.] s. 48, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki - środowisko - zdrowie. Lublin, 27 maja 2017. [Streszcz.], s. 48, bibliogr.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 86486) wydawnictwo zwarte #86486
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 grudnia 2017 12:02 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |