Możliwość zanieczyszczeń środowiskowych mlecznych napojów fermentowanych.
Opis bibliograficzny
Możliwość zanieczyszczeń środowiskowych mlecznych napojów fermentowanych. [AUT.] MAGDALENA HAŁABIŚ-KALINOWSKA, KAROLINA BARCZUK, MARCIN DZIEDZIC, IWONA KAZNOWSKA-BYSTRYK, JANUSZ SOLSKI, MAŁGORZATA ANNA POLZ-DACEWICZ. W: XX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki - środowisko - zdrowie. Lublin, 27 maja 2017. [Streszcz.] s. 39.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki - środowisko - zdrowie. Lublin, 27 maja 2017. [Streszcz.], s. 39.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 86001) wydawnictwo zwarte #86001
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 września 2017 10:29 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |