Badanie zawartości związków polifenolowych oraz właściwości antyoksydacyjnych ekstraktów z żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Badanie zawartości związków polifenolowych oraz właściwości antyoksydacyjnych ekstraktów z żywności funkcjonalnej. [AUT.] KAMILA KASPRZAK*, ANNA ONISZCZUK*, TOMASZ ONISZCZUK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne - wiosna : część pierwsza - Będlewo. Będlewo, 23-24 lutego 2017. [Streszcz.] s. 32.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne - wiosna : część pierwsza - Będlewo. Będlewo, 23-24 lutego 2017. [Streszcz.], s. 32.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 85767) wydawnictwo zwarte #85767
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 6 września 2017 10:18 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:02 |