Analiza spożycia produktów typu „fast food” przez młodzież licealną. (Analysis of fast food consumption among high school students.)
Opis bibliograficzny
Analiza spożycia produktów typu „fast food” przez młodzież licealną. (Analysis of fast food consumption among high school students.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, KAMILA SZYMAŃSKA, MICHAŁ SKRZYPEK, KAROLINA GORAL. W: XIII Konferencja Naukowa Katedry i Zakładu Higieny: "Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych". Zamość, 1-3 czerwca 2017. [Streszcz.] s. 61, [CD-ROM] [Tekst równol. w jęz. ang.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIII Konferencja Naukowa Katedry i Zakładu Higieny: "Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych". Zamość, 1-3 czerwca 2017. [Streszcz.], s. 61.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 85392) wydawnictwo zwarte #85392
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 czerwca 2017 08:33 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:00 |