Wapń i magnez w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci (Calcium and magnesium in food products for infant and children nutrition.)
Opis bibliograficzny
Wapń i magnez w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci (Calcium and magnesium in food products for infant and children nutrition.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, STANISŁAW ZARĘBA. W: IX Międzynarodowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Magnezologicznego "Współczesne kierunki badań nad pierwiastkami". Kazimierz Dolny n/Wisłą, 9-12.09.2004 s. 42.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IX Międzynarodowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Magnezologicznego "Współczesne kierunki badań nad pierwiastkami". Kazimierz Dolny n/Wisłą, 9-12.09.2004, s. 42.
Rok: 2004
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 84516) wydawnictwo zwarte #84516
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 lutego 2017 09:05 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |