Wiedza osób dorosłych na temat profilaktyki zatruć pokarmowych. (Knowledge of adults about the prevention of foodborne diseases.)
Opis bibliograficzny
Wiedza osób dorosłych na temat profilaktyki zatruć pokarmowych. (Knowledge of adults about the prevention of foodborne diseases.). [AUT.] HALINA PIECEWICZ-SZCZĘSNA, ANNA JAWORSKA, IRENA D. KARWAT, ANNA MRÓZ. W: Środowiskowe i zawodowe zagrożenia zdrowia - wiedza i praktyka. Red. nauk. Jarosław Chmielewski, Natalia Pawlas, Monika Szpringer Kielce 2016, Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach, s. 99-111, bibliogr. sum, 978-83-65139-48-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Środowiskowe i zawodowe zagrożenia zdrowia - wiedza i praktyka. Red. nauk. Jarosław Chmielewski, Natalia Pawlas, Monika Szpringer, s. 99-111, bibliogr. sum.
Wydawca:
Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65139-48-1
BPP ID: (29, 84305) wydawnictwo zwarte #84305
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.57 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 11 stycznia 2017 10:34 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |