Oznaczanie zawartości kwasów fenolowych w makaronach wyprodukowanych na bazie semoliny metodą ekstruzji. (Evaluation of phenolic acids in precooked semolina pasta processed with the extrusion - cooking application.)
Opis bibliograficzny
Oznaczanie zawartości kwasów fenolowych w makaronach wyprodukowanych na bazie semoliny metodą ekstruzji. (Evaluation of phenolic acids in precooked semolina pasta processed with the extrusion - cooking application.). [AUT.] KAMILA KASPRZAK, MAGDALENA KRĘCISZ, KAROL KUPRYANIUK, ARKADIUSZ MATYSIAK. W: IV Konferencja Studenckich Kół Naukowych "Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji". Lublin 19-20 maja 2016. [Streszcz.] s. 20.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IV Konferencja Studenckich Kół Naukowych "Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji". Lublin 19-20 maja 2016. [Streszcz.], s. 20.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 83950) wydawnictwo zwarte #83950
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 12 października 2016 14:28 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |