Chemical composition and antioxidant activity of essential oils from mint species of menthol, carvone, linalool and piperitenone oxide pathways.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and antioxidant activity of essential oils from mint species of menthol, carvone, linalool and piperitenone oxide pathways. [AUT.] A[GNIESZKA] LUDWICZUK, A[GNIESZKA] CZWÓRNÓG, A. KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, T[OMASZ] BAJ. W: 10th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, June 6-9, 2016. Abstr s. 130, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
10th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, June 6-9, 2016. Abstr, s. 130, bibliogr.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 83459) wydawnictwo zwarte #83459
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 20 lipca 2016 14:18 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:07 |