Skład chemiczny i aktywność antyoksydacyjna ekstraktów z owoców jemioły. (Chemical composition and antioxidant activity of mistletoe berries extract.)
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny i aktywność antyoksydacyjna ekstraktów z owoców jemioły. (Chemical composition and antioxidant activity of mistletoe berries extract.). [AUT.] WIOLETA PIETRZAK, RENATA NOWAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: 57. Zjazd Polskiego Towarzystwa Botanicznego : Botanika - tradycja i nowoczesność. Lublin, 27 czerwca - 3 lipca 2016. Streszcz s. 77, [Tekst równol. w jęz. ang.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
57. Zjazd Polskiego Towarzystwa Botanicznego : Botanika - tradycja i nowoczesność. Lublin, 27 czerwca - 3 lipca 2016. Streszcz, s. 77.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 83332) wydawnictwo zwarte #83332
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 lipca 2016 09:15 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |