Ocena zawartości wybranych mikro- i makroelementów w solach spożywczych. (Assessment of some micro- and macroelements in the edible salts.)
Opis bibliograficzny
Ocena zawartości wybranych mikro- i makroelementów w solach spożywczych. (Assessment of some micro- and macroelements in the edible salts.). [AUT.] EWELINA KOPCIAŁ, ZBIGNIEW MARZEC, AGNIESZKA SZALAST-PIETRZAK. W: XII Konferencja Naukowa Katedry i Zakładu Higieny: "Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych". Krynica Zdrój, 9-11 czerwca 2016 s. 141-142, [CD-ROM] [Tekst równol. w jęz. ang.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XII Konferencja Naukowa Katedry i Zakładu Higieny: "Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych". Krynica Zdrój, 9-11 czerwca 2016, s. 141-142.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 83182) wydawnictwo zwarte #83182
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 25 czerwca 2016 13:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |