Fitochemiczne zanieczyszczenia żywności produkowanej zgodnie z zasadami rolnictwa ekologicznego.
Opis bibliograficzny
Fitochemiczne zanieczyszczenia żywności produkowanej zgodnie z zasadami rolnictwa ekologicznego. [AUT.] PAWEŁ BORZĘCKI, AGNIESZKA BORZĘCKA, KATARZYNA KRÓL-TURMIŃSKA, PIOTR TURMIŃSKI, AGATA SMOLEŃ. W: XII Konferencja Naukowa Katedry i Zakładu Higieny: "Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych". Krynica Zdrój, 9-11 czerwca 2016 s. 80-81, [CD-ROM].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XII Konferencja Naukowa Katedry i Zakładu Higieny: "Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych". Krynica Zdrój, 9-11 czerwca 2016, s. 80-81.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 83141) wydawnictwo zwarte #83141
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 24 czerwca 2016 08:40 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |