Ocena zawartości wapnia i magnezu w wybranych produktach żywności typu bio, eko w odniesieniu do analogicznych produktów spożywczych żywności "konwencjonalnej". >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Ocena zawartości wapnia i magnezu w wybranych produktach żywności typu bio, eko w odniesieniu do analogicznych produktów spożywczych żywności "konwencjonalnej". [AUT.] EWELINA KOPCIAŁ, ZBIGNIEW MARZEC, JUSTYNA NOWAK, AGNIESZKA SZALAST-PIETRZAK. W: XIX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Znaczenie pierwiastków chemicznych w środowisku i medycynie. Lublin, 4 czerwca 2016. [Streszcz.] s. 47, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Znaczenie pierwiastków chemicznych w środowisku i medycynie. Lublin, 4 czerwca 2016. [Streszcz.], s. 47, bibliogr.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 82982) wydawnictwo zwarte #82982
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 czerwca 2016 12:40 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |