Wpływ trawienia oraz obróbki termicznej na potencjał antyoksydacyjny kłączy imbiru i produktów spożywczych zawierających imbir.
Opis bibliograficzny
Wpływ trawienia oraz obróbki termicznej na potencjał antyoksydacyjny kłączy imbiru i produktów spożywczych zawierających imbir. [AUT.] WOJCIECH KOCH, WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, MARCIN DZIEDZIC, YOSHINORI ASAKAWA. W: XIX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Znaczenie pierwiastków chemicznych w środowisku i medycynie. Lublin, 4 czerwca 2016. [Streszcz.] s. 44.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Znaczenie pierwiastków chemicznych w środowisku i medycynie. Lublin, 4 czerwca 2016. [Streszcz.], s. 44.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 82975) wydawnictwo zwarte #82975
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 czerwca 2016 12:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:04 |