Wpływ dodatku Brassica oleracea L. var. Sabellica L. na zawartość związków polifenolowych i właściwości antyoksydacyjne żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku Brassica oleracea L. var. Sabellica L. na zawartość związków polifenolowych i właściwości antyoksydacyjne żywności funkcjonalnej. [AUT.] KAMILA KASPRZAK, KAROL KUPRYANIUK, ANNA ONISZCZUK. W: VIII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2016 : Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju. Lublin, 12-13 marca 2016. Abstr s. 231-232.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VIII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2016 : Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju. Lublin, 12-13 marca 2016. Abstr, s. 231-232.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 82158) wydawnictwo zwarte #82158
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 kwietnia 2016 17:50 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |