Antioxidant potential of ginger (Zingiber officinale R.) food products.
Opis bibliograficzny
Antioxidant potential of ginger (Zingiber officinale R.) food products. [AUT.] WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, LIDIA CZERNICKA. W: 1st Lublin International Congress for Medical Students and Young Doctors. Lublin, November 29th-30th 2014. Abstr s. 31.
Szczegóły publikacji
Źródło:
1st Lublin International Congress for Medical Students and Young Doctors. Lublin, November 29th-30th 2014. Abstr, s. 31.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Linki zewnętrzne
PubMed
25371557
Identyfikatory
BPP ID: (29, 78023) wydawnictwo zwarte #78023
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 grudnia 2014 13:22 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |