Zasady planowania i oceny jadłospisów.
Opis bibliograficzny
Zasady planowania i oceny jadłospisów. [AUT.] ANNA PIKUŁA, MONIKA SAŁAGA-PYLAK, ZOFIA ŚWIĘS, ANDRZEJ BORZĘCKI. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 966-976, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki, s. 966-976, bibliogr.
Wydawca:
Norbertinum
Rok: 2014
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7222-534-4
BPP ID: (29, 77198) wydawnictwo zwarte #77198
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.62 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 26 września 2014 09:05 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |