Ocena zawartości chromu, niklu, żelaza i manganu w pszenicy, mąkach i wybranych typach pieczywa.
Opis bibliograficzny
Ocena zawartości chromu, niklu, żelaza i manganu w pszenicy, mąkach i wybranych typach pieczywa. [AUT.] PIOTR BAWIEC, MAGDALENA HAŁABIŚ, ZBIGNIEW MARZEC, JANUSZ SOLSKI. W: XVII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki chemiczne a jakość życia. Lublin, 31 maja 2014. [Streszcz.] s. 11.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki chemiczne a jakość życia. Lublin, 31 maja 2014. [Streszcz.], s. 11.
Rok: 2014
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 75828) wydawnictwo zwarte #75828
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 czerwca 2014 14:58 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |