The application of Thin-Layer Chromatography coupled with biodetection and isothermal titration calorimetry to screen selected terpenes, lamiaceae essential oils and phenolic fractions for possible direct antioxidant and acetylcholinesterase inhibitory activity.
Opis bibliograficzny
The application of Thin-Layer Chromatography coupled with biodetection and isothermal titration calorimetry to screen selected terpenes, lamiaceae essential oils and phenolic fractions for possible direct antioxidant and acetylcholinesterase inhibitory activity. [AUT.] ŁUKASZ CIEŚLA, KRZYSZTOF JÓŹWIAK, MONIKA WAKSMUNDZKA-HAJNOS. W: BIT's 2nd Annual World Congress of Food Science and Technology-2013: Emerging Science, Technologies and Applications in Food Industry. Hongzhou, September 23-25, 2013 s. 078.
Szczegóły publikacji
Źródło:
BIT's 2nd Annual World Congress of Food Science and Technology-2013: Emerging Science, Technologies and Applications in Food Industry. Hongzhou, September 23-25, 2013, s. 078.
Rok: 2013
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 73096) wydawnictwo zwarte #73096
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 3 października 2013 09:43 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |