Iron, manganese, copper and zinc content in food products designed for infants and children.
Opis bibliograficzny
Iron, manganese, copper and zinc content in food products designed for infants and children. [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, KAMILA ROKICKA. W: Environment, hygiene and public health. T. 2. Ed. Andrzej Borzęcki Lublin 2012, Medical University of Lublin, s. 409-420, bibliogr. poz. 54, 978-83-62606-39-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Environment, hygiene and public health. T. 2. Ed. Andrzej Borzęcki, s. 409-420, bibliogr. poz. 54.
Wydawca:
Medical University of Lublin
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62606-39-9
BPP ID: (29, 70916) wydawnictwo zwarte #70916
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.72 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 29 marca 2013 09:06 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |