Selected aspect of food quality. (Wybrane aspekty jakości żywności.)
Opis bibliograficzny
Selected aspect of food quality. (Wybrane aspekty jakości żywności.). [RED.] RYSZARD ZIELIŃSKI, JAN ŻUCHOWSKI. Radom 2012, Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii i Eksploatacji, ss. 175, 978-83-7789-118-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ss. 175
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii i Eksploatacji
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Książka w języku obcym
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7789-118-6
BPP ID: (29, 70651) wydawnictwo zwarte #70651
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 6.25 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 12 marca 2013 11:42 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |