Akrylamid w żywności i żywieniu.
Opis bibliograficzny
Akrylamid w żywności i żywieniu. [AUT.] ZBIGNIEW MARZEC, AGNIESZKA MARZEC. W: Toksyczne substancje chemiczne. Pod red. Wojciecha Lipińskiego Radom 2012, Instytut Naukowo-Wydawniczy "SPATIUM", s. 221-235, bibliogr. poz. 46, 987-83-62805-68-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Toksyczne substancje chemiczne. Pod red. Wojciecha Lipińskiego, s. 221-235, bibliogr. poz. 46.
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy "SPATIUM"
Rok: 2012
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 987-83-62805-68-6
BPP ID: (29, 70406) wydawnictwo zwarte #70406
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.71 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 25 lutego 2013 12:49 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:04 |