From the traditional Chinese cuisine to the analytical chemistry lab bench - selenium and other trace elements in the jelly ear and shiitake mushrooms.
Opis bibliograficzny
From the traditional Chinese cuisine to the analytical chemistry lab bench - selenium and other trace elements in the jelly ear and shiitake mushrooms. [AUT.] ANNA BŁAŻEWICZ, TZU-YI CHAN, JADWIGA TURŁO, PIOTR SUCHOCKI, RYSZARD KOCJAN, PIOTR WROCZYŃSKI. W: 2nd International Conference and Workshop : Plant - the source of research material. (Roślina - źródłem materiału badawczego.) Lublin, 18-20.10.2012. Abstr s. 118.
Szczegóły publikacji
Źródło:
2nd International Conference and Workshop : Plant - the source of research material. (Roślina - źródłem materiału badawczego.) Lublin, 18-20.10.2012. Abstr, s. 118.
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 69089) wydawnictwo zwarte #69089
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 24 października 2012 14:34 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:02 |