Food quality and achievements of genetics.
Opis bibliograficzny
Food quality and achievements of genetics. [AUT.] KATARZYNA WOJCIECHOWSKA, REGINA BOREK-WOJCIECHOWSKA. W: VI International Conference : Role of science of commodities in quality management in knowledge based economy. Radom, September 12-14, 2012. Abstr s. 41.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VI International Conference : Role of science of commodities in quality management in knowledge based economy. Radom, September 12-14, 2012. Abstr, s. 41.
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 68681) wydawnictwo zwarte #68681
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 września 2012 16:54 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |