Essential oil and fatty acid composition from Peucedanum schotti.
Opis bibliograficzny
Essential oil and fatty acid composition from Peucedanum schotti. [AUT.] K[RZYSZTOF] K. WOJTANOWSKI, K[RYSTYNA] SKALICKA-WOŹNIAK, J[AROSŁAW] WIDELSKI, K[AZIMIERZ] GŁOWNIAK. W: 8th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, May 17-20, 2012. Abstr s. 181.
Szczegóły publikacji
Źródło:
8th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, May 17-20, 2012. Abstr, s. 181.
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 67985) wydawnictwo zwarte #67985
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 19 czerwca 2012 10:05 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:04 |