GC analysis of essential oil fraction of comestible herbal teas as a criterion for quality assessment.
Opis bibliograficzny
GC analysis of essential oil fraction of comestible herbal teas as a criterion for quality assessment. [AUT.] T[OMASZ] BAJ, N. CIESIELCZUK, R. KOWALSKI, J. JAMROZ, K[AZIMIERZ] GŁOWNIAK. W: 8th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, May 17-20, 2012. Abstr s. 63.
Szczegóły publikacji
Źródło:
8th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, May 17-20, 2012. Abstr, s. 63.
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 67945) wydawnictwo zwarte #67945
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 18 czerwca 2012 11:05 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |