Kadm i ołów w żywności i żywieniu człowieka.
Opis bibliograficzny
Kadm i ołów w żywności i żywieniu człowieka. [AUT.] ZBIGNIEW MARZEC, AGNIESZKA MARZEC. W: XV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki - środowisko - człowiek : materiały konferencyjne. Lublin, 26 maja 2012. [Abstr.] s. 69.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki - środowisko - człowiek : materiały konferencyjne. Lublin, 26 maja 2012. [Abstr.], s. 69.
Rok: 2012
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 67910) wydawnictwo zwarte #67910
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 czerwca 2012 12:01 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:04 |