Social conditioning of obesity. (Społeczne uwarunkowania otyłości.)
Opis bibliograficzny
Social conditioning of obesity. (Społeczne uwarunkowania otyłości.). [AUT.] KRZYSZTOF WŁOCH, PIOTR KSIĄŻEK, EWA WARCHOŁ-SŁAWIŃSKA. W: Nutrition and wellness in health and disease. Sci. ed. Monika Szpringer, Bożena Zboina Lublin 2012, NeuroCentrum, s. 209-116, bibliogr. streszcz, 978-83-61495-66-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nutrition and wellness in health and disease. Sci. ed. Monika Szpringer, Bożena Zboina, s. 209-116, bibliogr. streszcz.
Wydawca:
NeuroCentrum
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-61495-66-6
BPP ID: (29, 67788) wydawnictwo zwarte #67788
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 11 czerwca 2012 15:07 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:02 |