Iron, manganese, copper and zinc content in food products designed for infants and children nutrition. (Zawartość żelaza, manganu, miedzi i cynku w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci.)
Opis bibliograficzny
Iron, manganese, copper and zinc content in food products designed for infants and children nutrition. (Zawartość żelaza, manganu, miedzi i cynku w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, KAMILA ROKICKA. W: VII Międzynarodowe Sympozjum Naukowe „Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych”. Sieniawa, 10-12 maja 2012. [Streszcz.] [b. pag.], [CD-ROM].
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Międzynarodowe Sympozjum Naukowe „Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych”. Sieniawa, 10-12 maja 2012. [Streszcz.], [b. pag.]
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 67315) wydawnictwo zwarte #67315
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 maja 2012 14:41 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:00 |