Sodium, potassium, phosphorus and calcium content in food products designed for infants and children nutrition. (Zawartość sodu, potasu, fosforu i wapnia w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci.)
Opis bibliograficzny
Sodium, potassium, phosphorus and calcium content in food products designed for infants and children nutrition. (Zawartość sodu, potasu, fosforu i wapnia w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, EDYTA SULOWSKA. W: VII Międzynarodowe Sympozjum Naukowe „Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych”. Sieniawa, 10-12 maja 2012. [Streszcz.] [b. pag.], [CD-ROM].
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Międzynarodowe Sympozjum Naukowe „Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych”. Sieniawa, 10-12 maja 2012. [Streszcz.], [b. pag.]
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 67314) wydawnictwo zwarte #67314
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 maja 2012 14:38 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |