Ogólne właściwości fizyko - chemiczne białek.
Opis bibliograficzny
Ogólne właściwości fizyko - chemiczne białek. [AUT.] MARTA STRYJECKA-ZIMMER. W: Przepisy do ćwiczeń z biochemii. Pod. red. Marty Stryjeckiej-Zimmer Lublin 2004, Akad. Med, s. 9-15, [online]. [dostęp: 26 listopada 2010].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przepisy do ćwiczeń z biochemii. Pod. red. Marty Stryjeckiej-Zimmer, s. 9-15.
Wydawca:
Akad. Med.
Rok: 2004
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: inne
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://hipokrates.am.lublin.pl/biochemi…
Identyfikatory
BPP ID: (29, 61454) wydawnictwo zwarte #61454
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 listopada 2010 10:35 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |