Łój: właściwości fizykochemiczne, struktura makromolekularna i działanie jego składników. [Aut.] Linda D. Rhein, Joel L. Zatz, Monica R. Motwani.
Opis bibliograficzny
Łój: właściwości fizykochemiczne, struktura makromolekularna i działanie jego składników. [Aut.] Linda D. Rhein, Joel L. Zatz, Monica R. Motwani. [TŁ.] JOANNA BARTOSIŃSKA. W: Trądzik : diagnostyka i leczenie. [Aut.] Guy F. Webster, Anthony V. Rawlings. Red. nauk. wyd. pol. Dorota Krasowska s. 245-267. Lublin 2009, Czelej, 978-83-7563-025-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trądzik : diagnostyka i leczenie. [Aut.] Guy F. Webster, Anthony V. Rawlings. Red. nauk. wyd. pol. Dorota Krasowska, s. 245-267.
Wydawca:
Czelej
Rok: 2009
Język: polski
Charakter formalny: Tłumaczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7563-025-1
BPP ID: (29, 55748) wydawnictwo zwarte #55748
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 24 września 2009 14:24 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |