Copper and zinc content in selected food products designed for infants and children.
Opis bibliograficzny
Copper and zinc content in selected food products designed for infants and children. [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, STANISŁAW ZARĘBA, BOŻENA MOSZYŃSKA, KINGA MOSZYŃSKA, ALEKSANDRA KUPIEC. W: Pierwiastki, środowisko i życie człowieka. Pod red. Kazimierza Pasternaka Lublin 2009, Pol. Tow. Magnezol, s. 225-230, bibliogr. poz. 34, 978-83-927904-5-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwiastki, środowisko i życie człowieka. Pod red. Kazimierza Pasternaka, s. 225-230, bibliogr. poz. 34.
Wydawca:
Pol. Tow. Magnezol.
Rok: 2009
Język: angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-927904-5-7
BPP ID: (29, 55614) wydawnictwo zwarte #55614
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.53 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 16 września 2009 12:34 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:07 |